Totul e sub control

13
Mar
2017
George Hari Popescu

“Totul e sub control”? Câștigă bilete pentru a viziona filmul adoptat de ApTI la festivalul One World

Afis film Totul e sub control

Este un documentar alert, cu unele secvențe grafice și animații explicative, iar regizorul este tot timpul însoțit de avatarul său digital, reprezentat printr-o voce care oferă spectatorilor informații adiacente. Citiți detalii despre film și câștigați bilete la proiecții!

Regizorul a plecat cu un telefon mobil prin lume să caute, din Hong Kong până în deșerturile din Utah, răspunsul la o simplă întrebare: 
 
Cine știe cine suntem în această lume inter-conectată digital și de ce? 
 
El explorează modul în care societățile din lume își supraveghează cetățenii și stă de vorbă cu activiști, angajați ai unor companii de stat și private și gânditori. Fiecare intervievat vine cu propria atitudine față de ce mai înseamnă astăzi privat și public. Evident, fiecare își apără agenda personală, de aceea filmul oferă o multitudine de perspective asupra unui set de preocupări ale regizorului. Una dintre cele mai simple explicații vine de la un rapper din Chicago - el spune că diferența dintre faptul că nu ai nimic de ascuns și viața privată este similară cu aceea dintre a ascunde o fărădelege și a nu dori să-ți expui familia, în casă, privirilor din afară.
08
Mar
2017
George Hari Popescu

Am adoptat filmul "Totul e sub control" de la festivalul One World Romania

Afis film Totul e sub control
Asociația pentru Tehnologie și Internet (ApTI) s-a alăturat festivalului de film documentar și drepturile omului One World Romania și a adoptat filmul "Totul e sub control” (titlul original: "Alles unter Kontrolle", 2015), din secțiunea "Ministerul Groazei”, în cadrul inițiativei “Adoptă un Documentar”. Asociația noastră a mai adoptat filme la festival și, în 2017, ca și în anii trecuți, vă așteptăm la proiecțiile din:
  • 17 martie, ora 16:00, Sala Eforie;
  • 18 martie, ora 22:00, Sala Elvire Popesco.
Ambele proiecții se desfășoară în prezența regizorului Werner Boote. Dacă mai zăboviți după proiecții, veți putea adresa întrebări și vă vom răspunde noi sau regizorul însuși. De asemenea, veți putea câștiga bilete la festival, fiți cu ochii pe site-ul nostru și pe pagina noastră de Facebook!
Subscribe to RSS - Totul e sub control