Am adoptat filmul "Totul e sub control" de la festivalul One World Romania

  • Posted on: 8 March 2017
  • By: George Hari Popescu
Afis film Totul e sub control
Asociația pentru Tehnologie și Internet (ApTI) s-a alăturat festivalului de film documentar și drepturile omului One World Romania și a adoptat filmul "Totul e sub control” (titlul original: "Alles unter Kontrolle", 2015), din secțiunea "Ministerul Groazei”, în cadrul inițiativei “Adoptă un Documentar”. Asociația noastră a mai adoptat filme la festival și, în 2017, ca și în anii trecuți, vă așteptăm la proiecțiile din:
  • 17 martie, ora 16:00, Sala Eforie;
  • 18 martie, ora 22:00, Sala Elvire Popesco.
Ambele proiecții se desfășoară în prezența regizorului Werner Boote. Dacă mai zăboviți după proiecții, veți putea adresa întrebări și vă vom răspunde noi sau regizorul însuși!

Despre film

Austriacul Werner Boote a plecat cu un telefon mobil prin lume să caute, din Hong Kong până în deșerturile din Utah, răspunsul la o simplă întrebare:
 
Cine știe cine suntem în această lume inter-conectată digital și de ce?
 
Conexiunile dintre entități aparent inocente ca Facebook, folositoare ca Google, sau amenințătoare ca serviciile de securitate, sunt explorate cu candoare și umor, revelând o complexitate neașteptată și o umanitate în cele mai metalice structuri tehnologice.

Trailer-ul filmului "Totul e sub control"

 
 
Festivalul One World Romania revine astfel cu ediția a 10-a, aniversară. Între 13 și 19 martie, organizatorii vă așteaptă la Cinema Elvire Popesco, Eforie, Union, Sala Horia Bernea și la Cinema Muzeul Țăranului, cu peste 60 de documentare selecționate cu atenție. În acest an, festivalul vorbește despre fricile oamenilor, ale celor care se baricadează în casă sau ale celor care se răzvrătesc. Ediția din acest an cuprinde 11 secțiuni tematice, unele proiecții speciale, matinee pentru liceeni, un legathon despre drepturile omului și dezbateri pe diferite teme relevante pentru societate românească și în strânsă legătură cu selecția de documentare.

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.