Securitatea cibernetica si inregistrarea cartelelor pre-pay in dezbaterea Camerei Deputatilor - Comisia ITC

  • Posted on: 11 June 2014
  • By: Bogdan Manolea

Astazi Comisia de Tehnologia Informatiilor si Comunicatii din cadrul Camerei Deputatilor organizeaza o dezbatere pe tema celor doua proiecte de acte normative pe care trebuie sa dea raport, unde a invitat mai multi actori din domeniul public si privat sa se exprime pe:

Impreuna cu alte organizatii am reactionat rapid la modul lacunar si lipsit de transparenta in care Guvernul si apoi Senatul au adoptat propiectul cu privire la cartelele pre-pay. (aceasta fiind a patra incercare legislativa in acest sens).

Dupa cum v-am obisnuit deja, noi publicam pozitiile prezentat oficial de ApTI pe site-ul nostru (toate documentele fiind sub o licenta libera), in scopul re-utilizarii documentelor si argumentelor ce sustin drepturile omului in societatea informationala:

La aceasta intalnire o sa inminam oficial si petitia lansata dupa conferinta Coliberator din weekend si care cere decidentilor politici sa respecte dreptul nostru la viata privata.

Comments

Domnul de acolo pare sa uite ca in peste 80% din tarile membre UE, cartela SIM se poate cumpara doar cu cartea de identitate.

De ce iti este greu sa te inregistrezi cu cartea de identitate pentru un pre-pay? Ce drepturi violeaza? Chiar nu inteleg... nu este vorba de ascultarea telefoanelor in aceasta dezbatere.

Daca ati avea curiozitatea sa si cititi ce am scris mai sus si sa citit deciziile Curtii Constitutionale Române, ale CJUE si ale CEDO citate - atunci avem o sansa sa dialogam.

Pina atunci ne gratulam cu epitete.

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.