voluntariat

13
Mar
2017
George Hari Popescu

Am lucrat “8 ore peste program” alături de voluntarii preocupați de faptele bune

În 10 spre 11 martie 2017, nici asociația noastră n-a dormit, așa cum n-au făcut-o nici câteva zeci de voluntari și reprezentanți ai unor ONG-uri, care au lucrat cot la cot pentru a pune la punct strategii și a rezolva probleme concrete. La “8 ore peste program”, Asociația pentru Tehnologie și Internet (ApTI) s-a concentrat pe o problemă care face parte dintr-o strategie mai largă: regândirea și rescrierea conținutului prezent pe site-ul www.apti.ro pentru o audiență mai mare. 

La masa noastră de la Impact Hub București, le-am expus mai întâi voluntarilor câteva direcții de activitate ale asociației și unele probleme cu care ne confruntăm. Pe baza acestora, am făcut un brainstorming în care am identificat unele cuvinte cheie pe care le-am corelat cu valorile ApTI. De aici au rezultat câteva sarcini pe care am încercat să le îndeplinim în acea seară de lucru. Au rezultat unele idei concrete pe care le veți vedea pe parcurs pe site-ul nostru și în social media. 

24
Mai
2013
Valentina Pavel

Stagiu de practică vara 2013

În perioada iunie-iulie și iulie-august chemăm studenți de la drept, comunicare, științe politice sau din zona tehnica la o lună de practică ceva mai specială. ApTI oferă 2 locuri de practică pentru fiecare perioadă menționată în parte, iar la finalul perioadei vom elibera un certificat de practică. Așteptăm să primim candidaturile celor care sunt curioși să învețe  lucruri noi și care își pot dedica cel puțin 2 ore pe zi pentru îndeplinirea task-urilor propuse sau pentru participarea la diferite evenimente organizate de noi. Lucrul se va face de acasă, iar programul va fi flexibil. Așa că nu trebuie să fii neapărat din București, ci doar să ai conexiune la internet.

Subscribe to RSS - voluntariat