martie

Întâlnire Internet fără cravată: „Parlamentari & Internet – love story or what?”

  • Posted on: 20 March 2012
  • By: Redacția ApTI

Asociația pentru Tehnologie și Internet – ApTI vă invită la o discuție liberă din seria de întâlniri „Internet fără cravată”.

Aceasta se va desfășura sub titlul „Parlamentari & Internet – love story or what?” și dorim să aducă la o discuție informală utilizatori români de Internet interesați de subiect, pornind de la proiectul de reutilizare a datelor publice din Parlament (www.HartaPoliticii.ro prin Octavian Costache), proiectul ApTI de agregare a datelor publice ale parlamentarilor și verificarea lor (http://agenda.grep.ro prin Bogdan Manolea) și utilizarea social media de către politicieni și parlamentari (STANDOUT/Facebrands.ro  prin Ionuț Oprea).
 
Scopul mesei rotunde, ca de altfel scopul principal al întâlnirilor „Internet fără cravată”, este de a purta discuții eficiente, într-o atmosferă relaxată, despre Internet în  România și nu numai, probleme, soluții și viitor. Această întâlnire își propune să discute despre modul cum pot folosi cetățenii datele publice despre parlamentari, pentru a fi informați despre ceea ce se întâmplă în Parlament, dar și pentru a putea vota informat la următoarele alegeri.
 
Întâlnirea va avea loc joi, 22 martie 2012, începând cu ora 18.00, la sediul Ceata. Acesta este situat în apropierea Pieței Corneliu Coposu, vis-a-vis de benzinăria OMV. Adresa exactă: Str. Corneliu Coposu nr. 39A, parter, ap. 3, sector 3, București (vezi harta).
 
Ca de obicei, intrarea este liberă, dar locurile sunt limitate. De aceea, vă rugăm sa vă înregistrați participarea la această întâlnire trimițând un email la Bogdan Manolea, director executiv ApTI: bogdan.manolea at apti.ro, 0721.205.603.