listă

Conturi de Twitter ale parlamentarilor români

  • Posted on: 26 March 2012
  • By: Redacția ApTI

Aşa cum arătam în arătam în articolul anterior, ApTI a colectat datele de contact ale parlamentarilor români, inclusiv cele din social media, acestea fiind disponibile pe agenda.grep.ro

Pentru a simplifica puţin lucrurile, am alcătuit şi o listă care conţine conturile de Twitter ale parlamentarilor români prezenţi în această reţea (un total de 43 de parlamentari, dintre care unii sunt foarte activi, iar alţii mai puţin) : https://twitter.com/#!/ApTI_ro/parlamentari-romani/members.

Listă de discuţii despre activităţile ApTI

  • Posted on: 20 February 2012
  • By: Redacția ApTI

ApTI a lansat astăzi o listă de discuții dedicată informării tuturor celor interesați despre diversele activități ale asociației. Dacă vreți să fiți la curent cu acțiunile ApTI și să participați la discuții pe marginea acestor acțiuni, vă invităm să vă abonați la această listă, completând formularul disponibil aici.

În spiritul transparenței, arhiva discuțiilor de pe această listă va fi publică.

ApTI lansează o listă de discuţii pentru susţinătorii activităţilor sale

  • Posted on: 19 April 2011
  • By: Redacția ApTI

Principalul scop al ApTI este susţinerea şi promovarea unei lumi digitale libere şi deschise, prin respectarea drepturilor fundamentale ale omului. În vederea atingerii acestui scop, asociaţia derulează o serie de activităţi care se adresează unor largi categorii de public (utilizatori de Internet, alte organizaţii neguvernamentale, industria de IT, etc).