Workshop de teme de criminalitate informatică

  • Posted on: 11 November 2008
  • By: Bogdan Manolea

Imi face placere sa va invit sa participati la un workshop pe teme de criminalitate informatica ce avea avea loc in Timisoara, Hotel Streliţia in perioada 4-5 Decembrie 2008. Workshop-ul este destinat in principal magistratilor, dar si altor profesionisti implicati sau interesati de domeniul criminalitatii informatice si va atinge aspecte teoretice, practice, atit tehnice cit si juridice legate de criminalitatea informatica.

Printr-un proiect european realizat de Asociatia pentru Tehnologie si Internet (APTI) impreuna cu Fundatia pentru Drept si Internet (Bulgaria) am realizat un eveniment la care vor participa experti recunoscuti din domeniul criminalitatii informatice din Romania si strainatate. Aveti atasat acestui mesaj agenda acestui eveniment pentru mai multe detalii in acest sens.

Evenimentul va avea maxim 30 de participanti, dintre care pentru 20 dintre acestia se pot deconta cheltuielile de deplasare (in limita a 40 de euro de persoana), cazare pentru 3 nopti si masa pentru cele 2 zile ale evenimentului.

Limbile de desfasurare a evenimentului vor fi engleza si romana si se asigura traducere simultana.

Cei ce doresc sa participe sunt rugati sa trimita un email la bogdan.manolea at apti.ro sau fax 021 313 19 62 pina pe data de 25 Noiembrie 2008, impreuna cu informatii referitoare la pozitia ocupata in prezenta si experienta lor in acest domeniu si daca pot sa participe doar in conditiile in care cheltuielile pot fi acoperite sau nu de catre organizatori. Pentru mai multe detalii ne puteti contacta la +40 721 205 603.
In cadrul aceluiasi program, se va organiza in luna februarie a anului urmator un workshop similar la Constanta. Daca doriti sa va inscrieti pentru aceasta, va rugam sa precizati acest lucru pe e-mail-ul trimis.

Raspunsul la cererea dvs de participare va fi primit cel mai tarziu pe data de 26-27 Noiembrie 2008

Bogdan Manolea
Director Executiv APTI

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.