Workshop de teme de criminalitatea informatică

  • Posted on: 11 November 2008
  • By: Redacția ApTI

Îmi face plăcere să vă invit să participaţi la un workshop pe teme de criminalitate informatică ce avea avea loc în Timişoara, Hotel Streliţia în perioada 4-5 Decembrie 2008.

Workshop-ul este destinat in principal magistraţilor, dar şi altor profesionişti implicaţi sau interesaţi de domeniul criminalităţii informatice şi va atinge aspecte teoretice, practice, atât tehnice cât şi juridice legate de criminalitatea informatică.  

Printr-un proiect european realizat de Asociaţia pentru Tehnologie şi Internet (APTI) împreuna cu Fundaţia pentru Drept şi Internet (Bulgaria) am realizat un eveniment la care vor participa experţi recunoscuţi din domeniul criminalităţii informatice din România şi străinătate. 

Evenimentul va avea maxim 30 de participanţi, dintre care pentru 20 se pot deconta cheltuielile de deplasare (în limita a 40 de euro de persoană), cazare pentru 3 nopţi şi masa pentru cele 2 zile ale evenimentului.  

Limbile de desfăşurare a evenimentului vor fi engleza şi româna şi se asigură traducere simultană.  

Cei ce doresc să participe sunt rugaţi să trimită un email la bogdan.manolea at apti.ro sau fax 021 313 19 62 până pe data de 25 Noiembrie 2008, împreuna cu informaţii referitoare la poziţia ocupată în prezenta şi experienţa lor în acest domeniu şi dacă pot sa participe doar în condiţiile în care cheltuielile pot fi acoperite sau nu de către organizatori. Pentru mai multe detalii ne puteţi contacta la +40 721 205 603.  

În cadrul aceluiaşi program, se va organiza în luna februarie a anului următor un workshop similar la Constanţa. Dacă doriţi să vă înscrieţi pentru aceasta, vă rugăm să precizaţi acest lucru pe e-mail-ul trimis.  

Răspunsul la cererea dvs de participare va fi primit cel mai târziu pe data de 26-27 Noiembrie 2008  

Bogdan Manolea 

Director Executiv APTI

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.