Să discutăm despre eGovernment

  • Posted on: 22 April 2010
  • By: Redacția ApTI

Dezbatarea a avut loc, ieri 30 Aprilie 2010 intre orele 16 00 - 18 30. In zilele urmatoare o sa postam inregistrarea video integrala a dezbaterii.

Profitind de faptul ca pe 30 Aprilie este European Dialogue on Internet Governance - EuroDIG , unde se discuta la Madrid si in alte tari chestiuni legate de guvernanta si Internet, am considerat ca ar fi de bun augur sa discutam si despre Manifestul pentru un proiect deschis eRomania si proiectul eRomania.

Astfel incit, dupa ce am invitat reprezentantii MCSI, care s-au declarat interesati sa participe la eveniment, va invitam in mod public sa dezbatem acest proiect si principiile manifestului mai sus amintit.

In colaborare cu Fundatia Strawberrynet si Biroul de Informare al Consiliului Europei la Bucuresti pe 30 aprilie 2010, de la ora 16 00.

Vom incerca sa transmitem si live intalnirea pe Internet la http://live.apostrof.ro/ (video accesibil doar vineri la ora 16 00) sau mai jos , preluata cu embed. Multumiri celor de la SC Apostrof SRL si Green Media Channel SA pentru ajutorul imens in acest sens.

Mai multe detalii si cum sa confirmati participarea in invitatie.

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.