Internet fără Cravată - data vizualization

  • Posted on: 24 July 2013
  • By: Valentina Pavel

Asociația pentru Tehnologie și Internet - ApTI a relansat seria de întâlniri „Internet fără cravată”. Vă invităm alături de Nicolaie Constantinescu de la Kosson la o discuție liberă despre posibile căi de analiză și interpretare vizuală a datelor.

Există o presiune și o necesitate acută de a găsi instrumente de analiză a datelor pentru a crea materiale mai ușor de înțeles și urmărit și mai atragătoare din punct de vedere vizual. Pentru că datele sunt disponibile într-o multitudine de forme, această discuție liberă se va concentra pe instrumente de prezentare vizuală a datelor cu un accent pe analiza lor concomitentă. Participanții vor avea prilejul să cunoască instrumente de lucru noi, să vadă exemple practice și să intre în dialog pentru a învăța cele mai bune practici unii de la ceilalți.

Scopul mesei rotunde, ca de altfel scopul principal al întâlnirilor „Internet fără cravată”, este de a purta discuții eficiente, într-o atmosferă relaxată, despre Internetul din România și nu numai - probleme, soluții și viitor. Această întâlnire își propune să descopere ce instrumente de prezentare vizuală a datelor există și cum pot fi cu ușurință folosite pentru a crea infografice și scheme simplu de urmărit ca structură și prietenoase din punct de vedere vizual.

Întâlnirea va avea loc miercuri 31 iulie 2013, începând cu ora 17:00.

Ca de obicei, intrarea este liberă, dar locurile sunt limitate. De aceea vă rugăm să vă înregistrați trimițând un e-mail la valentina.pavel@apti.ro.

 

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.