Am deschis înscrierile pentru cursurile tehnice adresate activiștilor

  • Posted on: 19 October 2015
  • By: Valentina Pavel

Dacă ești activist și vrei să știi mai multe despre Internet și lumea digitală, hai la curs! O să vorbim despre cum funcționează Internetul, ce înseamnă software liber/open source, cu ce te poate ajuta open data și de ce ar trebui să îți pese de toate acestea ca activist. Pe lângă partea tehnică, o să arătăm cum poți naviga pe Internet fără a fi supravegheat, cum poți să criptezi comunicațiile și ce alte unelte tehnice mai poți folosi pentru a îți proteja viața privată.

Cursurile au același conținut și vor avea loc pe 2 și 9 decembrie, în București, de la 10:00-17:00 (detalii mai jos în atașament). Prezentările vor fi în limba română, iar nivelul tehnic nu este esențial, dar trebuie să știi să manevrezi un calculator și să îți instalezi ceva pe el. Acoperim noi mâncarea și energizantele :)

Dacă te interesează, completează formularul http://goo.gl/forms/kghGShlWYk și îți dăm de veste când avem toate detaliile gata. Avem doar 20 de locuri pentru fiecare curs pe care le putem acoperi pentru a fi eficienți, deci ultima întrebare este de departajare.

Mai multe despre proiect și finanțarea obținută de la Web We Want găsesti aici.

Ne auzim pe e-mail: valentina.pavel@apti.ro
Sau pe pagina de Facebook ApTI
Sau Twitter

Comments

În Iași nu veniți? :)

Lasa un email cu datele in formular si precizeaza ca esti din Iasi si incercam sa gasim o solutie.

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.