DrupalCamp Timisoara: 5-6 iunie

  • Posted on: 21 February 2010
  • By: Stefaniu Criste

(guest post, in numele Asociatiei Drupal Romania)

Primul eveniment de marcă al Asociaţiei Drupal România este organizarea pentru prima dată în România a Drupalcamp la Timişoara în 5-6 iunie 2010. Evenimentul, organizat în parteneriat cu Universitatea Politehnica din Timişoara, va reuni sute utilizatori şi dezvoltatori din România, Ungaria, Ucraina, spațiul ex-iugoslav precum şi speakeri din comunitatea globală Drupal.

Pe lângă Universitatea Politehnica din Timişoara suntem susținuți ca și parteneri de către: Liga Studenţilor de la Facultatea de Automatică şi Calculatoare și Incubatorul de Afaceri Software. O serie de alte organizaţii şi companii şi-au anunţat deja susţinerea pentru acest eveniment. Vom reveni cu deltalii pe măsura definitivării acordurilor de colaborare.

Pentru a fi la curent urmărește-ne pe Twitter la @drupalromania sau după hashtag-urile: #drupalromania, #drupalro.

Despre Drupalcamp. Este un eveniment născut din dorinţa de a împărtăşi şi de a învăţa despre Drupal într-un mediu deschis. Este un eveniment intens cu discuţii, demo-uri şi cu interacţiune din partea participanţilor, care sunt actorii principali ai evenimentului. Drupalcamp-urile sunt de fapt „unconferences”, adică exact opusul unei conferinţe oficiale (de exemplu OSCON, DrupalCon, LinuxCon, etc.). Participanţii propun subiecte înaintea evenimentului iar agenda este modelată în funcţie aceste propuneri. Scopul Drupalcamp este acela de a conecta comunitatea locală şi regională şi a permite schimbul de idei.

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.