Doza Lunară Recomandată de Internet Governance - întâlnire informală despre guvernanța Internetului

  • Posted on: 15 November 2016
  • By: Valentina Pavel

Guvernanța Internetului este un subiect complex și încâlcit. E foarte ușor să te pierzi prin marea de informație, așa că ApTI demarează o serie de întâlniri informale pe tema Internet Governance pentru a crea un spațiu de înțelegere comună.

Pentru prima întâlnire, vă propunem să luăm împreună Doza Lunară Recomandată de Internet Governance într-un cadru informal, de tipul unui cocktail. O să avem o discuție interactivă la nivel general despre Internet Governance, cine sunt actorii și de ce e important să ne implicăm.

Evenimentul va avea loc pe 18 noiembrie, în București, între 16:00 - 18:00, la sediul ActiveWatch, str. Calea Plevnei, nr. 98, bloc 10C.

Participarea este gratuită, însă numărul de locuri este limitat la 25 de persoane. Formularul de înscrieri este disponibil la https://goo.gl/vhyDsy, iar participarea va fi confirmară ulterior prin e-mail. Evenimentului pe Facebook aici.

Obiectivul seriei de întâlniri regulate este de a deveni un loc de informare pe tema guvernanței Internetului și de a pune la un loc toate resursele disponibile pentru pregătirea unui Internet Governance Forum național. Membrii grupului de inițiativă igf.ro vor organiza prin rotație întâlnirile tematice, așă că urmărește-ne pe pagina de Facebook IGF.ro.

Mai multe informații despre Guvernanța Internetului pe www.intgovforum.org și pe www.igf.ro.

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.