Workshop de criminalitate informatică la Constanţa

  • Posted on: 28 January 2009
  • By: Bogdan Manolea

Update - 5.02.2008 - avind in vedere numarul mare de cereri primite - deja s-au ocupat toate locurile pentru evenimentul din 20-21 Februarie. Multumim pentru interesul pentru acest eveniment !

APTI invita persoanele interesate sa participate la un workshop pe teme de criminalitate informatica ce avea avea loc in Constanta in perioada 20-21 Februarie 2009. Workshop-ul este destinat in principal magistratilor, dar si altor profesionisti implicati sau interesati de domeniul criminalitatii informatice si va atinge aspecte teoretice, practice, atit tehnice cit si juridice legate de criminalitatea informatica.

Printr-un proiect european realizat de Asociatia pentru Tehnologie si Internet (APTI) impreuna cu Fundatia pentru Drept si Internet (Bulgaria) am realizat un eveniment la care vor participa experti recunoscuti din domeniul criminalitatii informatice din Romania si strainatate. Aveti atasat acestui mesaj Agenda acestui eveniment pentru mai multe detalii in acest sens.

Evenimentul va avea maxim 25 de participanti, dintre care pentru 20 dintre acestia se pot deconta cheltuielile de deplasare (in limita a 28 de euro de persoana), cazare pentru 3 nopti si masa pentru cele 2 zile ale evenimentului.

Limbile de desfasurare a evenimentului vor fi engleza si romana si se asigura traducere simultana.

Cei ce doresc sa participe sunt rugati sa trimita un email la bogdan.manolea at apti.ro sau fax 021 313 19 62 pina pe data de 12 Februarie 2009 , impreuna cu informatii referitoare la pozitia ocupata in prezenta si experienta lor in acest domeniu si daca pot sa participe doar in conditiile in care cheltuielile pot fi acoperite sau nu de catre organizatori.

Incercam sa raspundem cit mai repede la fiecare cerere trimisa

Bogdan Manolea
Director Executiv APTI

Tags: 

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.