ApTI Hub Open Days > Vino să ne vizitezi, de pe Net să evadezi!

  • Posted on: 7 December 2017
  • By: Redacția ApTI
În 14 și 15 decembrie, de la ora 14 și până la ultimul vizitator, te așteptăm cu ușile deschise la ApTI Hub Open Days (ApTI Digital Hub, Str. General Emanoil Ion Florescu nr. 2, et. 2, ap. 8, interfon 8)! 
 
> Încă de la intrare, te încălzim cu vin fiert și mere coapte și plusăm cu nuci și cozonac. 
 
> După ce te acomodezi și te punem la curent cu ultimele vești digitale, te îndemnăm să scrii o carte poștală către un europarlamentar român, să voteze contra propunerii de reformă copyright în UE
 
> Dacă vii în jur de 17:30 sau stai până atunci, ai ocazia să vezi prezentările noastre:
-- în 14 decembrie, Matei Vasile va explica modul tehnic în care funcționează Internetul și alte instrumente digitale (prezentare pentru oameni non-tehnici care pot să înțeleagă unele lucruri din măruntaiele digitalului)
-- în 15 decembrie, Bogdan Manolea îți va expune un timeline al activităților asociației noastre din 2017 (te asigurăm că am avut un an plin!).
 
În ambele zile îi avem alături de noi pe prietenii de la Mediawise Society, permanenții de la hub, pe care îi puteți întreba orice despre educație media și care au niște stickere cool pentru voi!
 
În afară de lucrurile semi-serioase, suntem în atmosferă de sărbătoare și te animăm cu o tombolă cu premii. Vei putea cumpăra o tragere, două sau mai multe; avem premii destule, simbolice, prozaice sau amuzante, depinde cum ți-o fi norocul! Biletele de tombolă pot fi cumpărate și în Bitcoin ;)
 
 
Ce să mai, te așteptăm deci pe la noi în 14-15 decembrie, oricând poți începând de la ora 14:00!
Nu trebuie să ne anunți, dar ne poți scrie/întreba/sugera/lăuda la info@apti.ro. Ne găsești și pe Signal la 0740 212 081 (nu, nu folosim WhatsApp).

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.