3 evenimente la care am participat din partea APTI

  • Posted on: 12 March 2010
  • By: Adela Danciu

Primul a fost Workshopul Nights.ro unde am făcut o prezentare a licenţelor Creative Commons ca o modalitate simplă, gratuită şi la îndemâna oricui de a-şi promova creaţiile muzicale şi nu numai. Prezentarea a fost transmisă live stream pe site-ul Nights.ro.

Apoi de 1 Martie am fost la lansarea portalului www.e-aptitudini.ro în cadrul campaniei europene eSkills Week. Portalul este dedicat promovarii ofertei de cursuri in domeniul IT potrivit necesităţilor utilizatorului: cunoştinţe de bază, abilităţi IT cerute la angajare şi până la cursuri specializate pentru profesionişti. Oferta include cursuri gratuite online.

În fine, am participat la conferinţa internaţională „Made in the EU: how the USA is having to listen and adapt to European privacy and data protection values” susţinută de dl. profesor dr. Joseph A. Cannataci la Centrul de Studii de Drept European (CSDE) al Institutului de Cercetări Juridice „Acad. Andrei Rădulescu” al Academiei Române. Prezentarea profesorului Cannataci s-a axat pe diferenţa de abordare a principiilor protecţiei datelor personale şi a vieţii private în Europa faţă de Statele Unite şi cum se încearcă o conciliere a acestora.

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.